ENJOY FREE SHIPPING RM100 & ABOVE *T&C APPLY

0

Your Cart is Empty

9 Pam Susu Paling Best 2021/22

November 29, 2021 2 min read 1 Comment

9 Pam Susu Paling Best 2021/22

9 Pam Susu Terbaik 2021/2022

Banyak betul jenis pam susu di pasaran ni. Manu satu yang sesuai dengan mami? Jangan pening, mami. Kami dah shortlist jenama yang paling top dari segi prestasi, tak semestinya kena pilih yang mahal atau paling mahal tau. Jom lihat!

Kiwy – Pam gred hospital dwi motor, memang power dan mempunyai 3 mod: mod rangsangan, ekspresi dan menenangkan. Ia mengurut, mengepam dan melepaskan juga – penting tau, supaya puting tak sakit atau luka.

Klik di sini untuk info lanjut. 

Cimilre Free-T Wireless – Paling laris di Korea, Taiwan & HK. Kegemaran ibu Malaysia juga! Tanpa wayar, boleh guna App yang dikawal melalui Bluetooth, sangat power, kejap aje dah penuh botol. Tengah ada sale - RM499 sahaja sepasang (double pumping)!

Klik di sini untuk info lanjut. 

Cimilre P1 – Pam Korea yang sangat best, jarang kena hantar servis. Sekecil tapak tangan aje, sangat senyap, lembut dan power. Sarang-haeo.

Klik di sini untuk info lanjut. 

Lacte Omnia Pro – Tahap tok guru semua pam susu. Breast shield silicone yang paling best, sedutan lembut aje, tapi kuasanya fuh... dan kini boleh adjust tahap kelajuan juga - meniru cara baby menyusu dengan lebih dekat. Bayangkan bayi lapar!

Klik di siniuntuk info lanjut. 

Lacte Nova Wireless – Tanpa wayar dan namanya kan dah Lacte – jadi memang selesa dengan breast shield silicone. Datang lengkap dengan breast shield 24mm dan 28mm. Tak payak measure lagi nipple mami, mesti ada satu yang sesuai.

Klik di sini untuk info lanjut.

Spectra Dual-S - Gred Hospital, ada 15 peringkat ekspresi terperinci seperti Kiwy. Dwi motor, sangat power dan lembut. Satu je yang tak berapa best ialah saiznya agak besar.

Klik disiniuntuk info lanjut. 

Haenim 7V– Selain Lacte, breast shield Haenim juga kegemaran ramai ibu. Popular di kalangan artis juga. Suction pun lembut dan best.

Klik di siniuntuk info lanjut. 

Medela Freestyle Flex – Ini tahap Mercedez-Benz. Takkan silap beli yang ni jika mami ada bajet lebih.

Klik disini untuk info lanjut. 

Boboduck Mia – Semakin popular di kalangan ibu kerana reka bentuk yang cantik, suction pam yang selesa dan harga yang berpatutan. Boboduck adalah salah satu daripada jenama besar yang sedang trending sekarang di Asia.  

Klik di sini untuk info lanjut. 

Baik, mami agak-agak dah ada sedikit sebanyak idea pasal pam susu sekarang? Boleh juga datang ke kedai kami di Puchong untuk test dulu ya. Waze/Google Fabulous Mom Puchong 10am-7pm, buka setiap hari termasuk cuti umum.

 


1 Response

🔥 Joanna is interested in you! More info: https://cutt.us/nScUG?h=b6b797dcbe50a8f657633a22007f9736- 🔥
🔥 Joanna is interested in you! More info: https://cutt.us/nScUG?h=b6b797dcbe50a8f657633a22007f9736- 🔥

March 21, 2022

99nq56

Leave a comment

Subscribe